IMG_9520
veelgestelde vragen

vraag & antwoord

 

Als ik mijn ramen door Groothuis dienstverlening wil laten wassen, moet ik dan een contract tekenen?

Nee, bij Groothuis dienstverlening zit u niet vast aan een contract.

 

Wat doet Groothuis dienstverlening met mijn persoonsgegevens?

Ik ben wettelijk verplicht mijn klanten duidelijk te informeren wat ik met persoonsgegevens doe die ik ontvang. Groothuis dienstverlening verwerkt van alle klanten naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres en gebruikt deze voor facturering en om contact op te nemen voor afspraken. In deze privacyverklaring staat hoe Groothuis dienstverlening omgaat met persoonsgegevens.

 

Krijg ik steeds weer een andere glazenwasser of schoonmaker bij Groothuis dienstverlening?

Een voordeel van Groothuis dienstverlening is dat u altijd met één persoon te maken hebt. Één persoon waar u alle afspraken mee maakt én die bij u de werkzaamheden uitvoert.

 

Moet ik thuis zijn als je langskomt?

Nee, u hoeft hiervoor niet thuis te blijven. In bijna alle gevallen kan ik gewoon de werkzaamheden uitvoeren die afgesproken zijn, ook wanneer u niet thuis bent. Ik neem namelijk zelf mijn water en materialen mee. Na de werkzaamheden zal ik een werkbon in de brievenbus doen, op de werkbon staat welke werkzaamheden zijn uitgevoerd.

 

Hoe weet ik wanneer je langs komt?

Ik informeer alle klanten van tevoren. Dat doe ik door klanten te bellen, mailen, Appen of Sms-en. U geeft zelf aan welke manier voor u het handigst is.

 

Op welke manieren kan ik betalen?

Contant of via de bank. Nadat ik klaar ben met de werkzaamheden krijgt u een factuur toegestuurd via de mail (of post) met mijn gegevens. U kunt het bedrag overmaken binnen 14 dagen. Betaald u liever contant, dan betaald u meteen na de werkzaamheden. Ook dan ontvangt u achteraf een factuur via de post of per mail voor uw eigen boekhouding.

 

In welke regio werkt Groothuis dienstverlening?

Ik werk in een vrij groot gebied, o.a. in de volgende plaatsen: Achter-Drempt, Baak, Bekveld, Borculo, Braamt, Bronckhorst, Covik, De Meene, Delden, Dieren, Drempt, Doetinchem, Dunsborg, Eldrik, Ellecom, Gooi, Halle, Halle-Heide, Halle-Nijman, Hengelo Gld, Heurne, Heidenhoek, Hoog Keppel, Hummelo, Keijenborg, Kranenburg, Laag Keppel, Langerak, Linde, Lochem, Marienvelde, Medler, Mossel, Noordink, Olburgen, Oosterwijk, Rha, Ruurlo, Steenderen, Toldijk, Veldhoek, Velswijk, Vierakker, Voor-Drempt, Vorden, Wassinkbrink, Winkelshoek, Wittebrink, Wichmond, Wildenborg, Wolfersveen, Zelhem.  Voor opdrachtgevers in Arnhem werk ik ook in gemeente Arnhem, Duiven, Groessen, Rheden en Westervoort. Als uw woonplaats hier niet tussen staat, neem dan contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

20160803-071506_orig
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Waarom Groothuis dienstverlening?
- één persoon voor afspraken en uitvoering
- kwaliteit staat altijd voorop
- betrouwbaar, consequent en accuraat
- eerlijke tarieven