onze diensten

https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2016/08/trekker1-1.png
Glasbewassing:

Glasbewassing voor zowel bedrijven als particulieren*. Het wassen van de buiten- en/of binnenzijde, eenmalig of periodiek, of glasbewassing op afroep, wij doen het allemaal. Wat een klant wil is een glazenwasser waar ze van op aan kunnen. Bij ons staan de wensen van de klant voorop. Wij leveren kwaliteit en zijn niet duur. Wij voeren glasbewassing uit op de ladder, in een hoogwerker of met een telewash-systeem.

* Wij wassen alleen particulieren buiten woonwijken, zoals woon-boerderijen en huizen buitenaf, enkele uitzonderingen daargelaten.

https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2016/08/5fad34_bcad6af46a6b4a669240a76cdfa553a3mv2.jpg_srz_940_520_85_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srz.jpeg
telescopische glasbewassing:

Wij gebruiken een telewash systeem waarmee wij hoge en moeilijk bereikbare ramen streeploos kunnen wassen. Het telewash systeem maakt gebruik van puur water, namelijk osmose water. Osmose water heeft een bijzonder reinigend vermogen waardoor gebruik van schoonmaakmiddelen niet nodig is. Door het osmose water te verwarmen reinigen wij de ramen nog beter. Het telewash systeem zetten wij eveneens in om houtwerk, trespa, damwanden en zonnepanelen te reinigen. Wij bezitten verschillende borstels speciaal voor glas, hout, metaal en zonnepanelen.

https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2016/08/zonnepanelen-wassen-dmv-telewash-systeem-kopie.jpg
Reiniging van zonnepanelen:

Het jaarlijks schoonmaken van uw zonnepanelen kan een behoorlijk rendement opleveren. Het voorjaar is hét moment om uw zonnepanelen de jaarlijkse reinigingsbeurt te geven, aangezien de zomer zorgt voor 75% van de jaarlijkse opbrengst. Groothuis dienstverlening heeft de middelen om veilig en netjes uw zonnepanelen te reinigen, wij gebruiken hiervoor het telewash systeem met speciale borstels voor zonnepanelen.

https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2016/08/IMG_9145.jpg
Reiniging van houtwerk en trespa:

Trespa is rotvast, vocht en weerbestendig en biedt nagenoeg geen onderhoud. Echter wordt het schoonmaken en bijhouden van trespa panelen vaak vergeten. Het reinigen van houtwerk is ook belangrijk. Hout en trespa worden op den duur dof en vies. Vaak komt er mos en schimmel op door weer en wind. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van houtwerk en trespa.

https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2016/08/IMG_5803.jpg
Gevelreiniging:

In Nederland hebben we te kampen met alle weersomstandigheden die je maar kunt bedenken. Gevels hebben daar onder te lijden. Groothuis dienstverlening heeft ook jarenlange ervaring op het gebied van gevelreiniging. Damwanden, golfbeplating en sandwichpanelen, geen probleem voor ons. Wij voeren gevelreiniging uit op de ladder, in een hoogwerker, of doormiddel van een telewash-systeem.

https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2016/08/1453338_362324697245011_1780099921_n-kopie-1.jpg
Reiniging van dakgoten:

Waar veel mensen niet bij stil staan zijn de problemen die je krijgt bij een niet goed afvoerende dakgoot. Er kunnen lekkages ontstaan op het dak. En hierdoor kunnen schimmels ontstaan die zeer moeilijk te bestrijden zijn en behoorlijk wat kosten met zich meebrengen. Een slechte regenwaterafvoer zorgt ook voor houtrot. Hierbij moet u denken aan houten kozijnen, sierlijsten en randen waarmee daken zijn afgewerkt. Dit zorgt voor extra schade. Laat het niet zo ver komen!

https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2016/08/4-trappenhuis-oud-636x848.jpg
Trappenhal onderhoud:

Het trappenhuis is een belangrijk onderdeel binnen een complex. Een schoon trappenhuis zal een goede indruk maken over de rest van het complex, en is tevens een visitekaartje voor de bewoners. Het is daarom belangrijk dat een trappenhuis goed schoon is. Wij zijn gespecialiseerd in het periodiek schoonmaken van trappenhuizen. Het schoonmaken van liften, dweilen van vloeren, stofzuigen van vloerbedekking, wij doen het allemaal!

https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2016/08/IMG_5440-2.jpg
Vloeronderhoud - linoleum:

Linoleum is een slijtvaste vloerbedekking en is duurzaam, comfortabel en stijlvol. Daarom ligt het in zeer veel scholen en kantoren. Een goed onderhouden linoleum vloer kan zeker twintig jaar mee. Vanaf het leggen van de vloer adviseren wij de vloer meteen te conserveren met een harde polymeerlaag, ook wel waslaag genoemd. Een goede waslaag geeft de vloer een schoon en fris uiterlijk dat afhankelijk van het gebruik na een tot anderhalf jaar weer een nieuwe onderhoudsbeurt nodig heeft. Dit doen we door het verwijderen (strippen) van de oude waslagen en het opnieuw conserveren van de vloer met 2 nieuwe polymeer waslagen. Hierbij kunt u kiezen uit hoogglans, zijdeglans of mattewas. Op tijd conserveren voorkomt slijtage en vereenvoudigt het schoonmaken

https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2016/08/Slide-WindowCleaning-Scraper_2-1-e1500801003916.jpg
Bouwoplevering:

Wij hebben door de jaren heen heel wat gebouwen opgeleverd. We leveren het sanitair op van badkamer en toilet, maken keukenblokjes schoon, leveren het glas op, en laten de woning bezemschoon achter.

https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2016/08/Screenshot_08-06-17_18_45-e1497215531328.jpg
Hogedrukreiniging:

Ook voor hogedrukreiniging bent u bij Groothuis dienstverlening aan het juiste adres. Het reinigen van gevels, het afspuiten van bestrating en terras, of het verwijderen van graffiti, wij kunnen dit allemaal.