onze diensten

https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2016/08/trekker1-1.png
Glasbewassing:

Wij wassen de ramen bij zowel bedrijven als particulieren*. Het wassen van de buiten- en/of binnenzijde, eenmalig of periodiek, of glasbewassing op afroep, wij doen het allemaal. Wat een klant wil is een glazenwasser waar ze van op aan kunnen. Bij ons staan de wensen van de klant voorop, wij leveren absoluut kwaliteit. Wij voeren glasbewassing uit op de ladder, in een hoogwerker of met een telewash-systeem.

* Wij wassen in principe geen rijtjeswoningen in woonwijken, enkele uitzonderingen daargelaten. Wij wassen woonboerderijen, twee onder één kap en vrijstaande huizen.

https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2016/08/5fad34_bcad6af46a6b4a669240a76cdfa553a3mv2.jpg_srz_940_520_85_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srz.jpeg
telescopische glasbewassing:

Wij gebruiken een telewash systeem waarmee wij hoge en moeilijk bereikbare ramen streeploos kunnen wassen. Het telewash systeem maakt gebruik van puur water, namelijk osmosewater. Osmosewater heeft een bijzonder reinigend vermogen waardoor gebruik van schoonmaakmiddelen niet nodig is. Door het osmosewater te verwarmen reinigen wij de ramen nog beter. Het telewash systeem zetten wij eveneens in om houtwerk, trespa, damwanden en zonnepanelen te reinigen. Wij bezitten verschillende borstels speciaal voor glas, hout, metaal en zonnepanelen.

lees hier meer over osmose reiniging
https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2016/08/zonnepanelen-wassen-dmv-telewash-systeem-kopie.jpg
Reiniging van zonnepanelen:

Het jaarlijks schoonmaken van uw zonnepanelen kan een behoorlijk rendement opleveren. Het voorjaar is hét moment om uw zonnepanelen de jaarlijkse reinigingsbeurt te geven, aangezien de zomer zorgt voor 75% van de jaarlijkse opbrengst. Groothuis dienstverlening heeft de middelen om veilig en netjes uw zonnepanelen te reinigen, wij gebruiken hiervoor het telewash systeem met speciale borstels voor zonnepanelen. Wij gebruiken uitsluitend osmosewater voor het reinigen van de panelen, en hanteren scherpe prijzen!

15% korting in de maanden Maart en April!
https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2016/08/IMG_9145.jpg
Reiniging van houtwerk en trespa:

Trespa is rotvast, vocht en weerbestendig en biedt nagenoeg geen onderhoud. Echter wordt het schoonmaken en bijhouden van trespa panelen vaak vergeten. Het reinigen van houtwerk is ook belangrijk. Hout en trespa worden op den duur dof en vies. Vaak komt er mos en schimmel op door weer en wind. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van houtwerk en trespa. In veel gevallen gebruiken wij het telewash systeem voor het reinigen van houtwerk en trespa, dat wil zeggen reiniging met osmosewater.

lees hier meer over osmose reiniging
https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2016/08/IMG_5803.jpg
Reiniging van damwanden:

In Nederland hebben we te kampen met alle weersomstandigheden die je maar kunt bedenken. Gevels hebben daar onder te lijden. Groothuis dienstverlening heeft ook jarenlange ervaring op het gebied van gevelreiniging. Damwanden, golfbeplating en sandwichpanelen, geen probleem voor ons. Wij voeren gevelreiniging uit op de ladder, in een hoogwerker, of doormiddel van een telewash-systeem (osmose reiniging).

lees hier meer over osmose reiniging
https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2016/08/1453338_362324697245011_1780099921_n-kopie-1.jpg
Reiniging van dakgoten:

Waar veel mensen niet bij stil staan zijn de problemen die je krijgt bij een niet goed afvoerende dakgoot. Er kunnen lekkages ontstaan op het dak. En hierdoor kunnen schimmels ontstaan die zeer moeilijk te bestrijden zijn en behoorlijk wat kosten met zich meebrengen. Een slechte regenwaterafvoer zorgt ook voor houtrot. Hierbij moet u denken aan houten kozijnen, sierlijsten en randen waarmee daken zijn afgewerkt. Dit zorgt voor extra schade. Laat het niet zo ver komen!

20% groepskorting bij drie woningen of meer!
https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2018/03/UNADJUSTEDNONRAW_thumb_14a14.jpg
Reiniging van kunststof- en tegelvloeren

Voor een harde vloer is dagelijks moppen in veel gevallen niet voldoende, en zal voor het behoud ervan een periodieke professionele vloerreiniging nodig zijn. Denk daarbij aan het schrobben van stenen vloeren of het schrobben van kunststof vloeren. Regelmatig vloeronderhoud is van groot belang voor het verlengen van de levensduur van uw vloeren. Groothuis dienstverlening heeft jarenlange ervaring in het reinigen van de meest uiteenlopende vloersoorten. Wij kunnen samen met u een onderhoudsplan op maat maken, en nemen de uitvoering van de vloerreiniging graag op ons.

https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2016/08/IMG_5440-2.jpg
Vloeronderhoud linoleum:

Linoleum is een slijtvaste vloerbedekking en is duurzaam, comfortabel en stijlvol. Daarom ligt het in zeer veel scholen en kantoren. Een goed onderhouden linoleum vloer kan zeker twintig jaar mee. Vanaf het leggen van de vloer adviseren wij de vloer meteen te conserveren met een harde polymeerlaag, ook wel waslaag genoemd. Een goede waslaag geeft de vloer een schoon en fris uiterlijk dat afhankelijk van het gebruik na een tot anderhalf jaar weer een nieuwe onderhoudsbeurt nodig heeft. Dit doen we door het verwijderen (strippen) van de oude waslagen en het opnieuw conserveren van de vloer met 2 nieuwe polymeer waslagen. Hierbij kunt u kiezen uit hoogglans, zijdeglans of mattewas. Op tijd conserveren voorkomt slijtage en vereenvoudigt het schoonmaken

https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2018/03/UNADJUSTEDNONRAW_thumb_13621.jpg
dakkapel reiniging:

Is uw dakkapel vervuild? Het schoonmaken van een dakkapel is voor velen een lastige klus om zelf uit te voeren. Groothuis dienstverlening beschikt over de juiste gereedschappen en materialen om dakkapellen - hout als kunststof – te reinigen. Dakkapelreiniging is een risicovol werk, dat wij al jaren doen bij trouwe klanten. Natuurlijk wassen wij tijdens het reinigen de dakkapelramen mee. Ook legen wij de dakgoten van het dakkapel, wij staan er toch immer voor. Tijdens het schoonmaken kunnen wij meteen het dakkapel inspecteren op lekkages en andere gebreken. Het resultaat van een schoon dakkapel is dat uw woning weer een frisse en schone uitstraling heeft!

https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2016/08/4-trappenhuis-oud-636x848.jpg
Trappenhal onderhoud:

Het trappenhuis is een belangrijk onderdeel binnen een complex. Een schoon trappenhuis zal een goede indruk maken over de rest van het complex, en is tevens een visitekaartje voor de bewoners. Het is daarom belangrijk dat een trappenhuis goed schoon is. Wij zijn gespecialiseerd in het periodiek schoonmaken van trappenhuizen. Het schoonmaken van liften, dweilen van vloeren, stofzuigen van vloerbedekking, wij doen het allemaal!

https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2016/08/Slide-WindowCleaning-Scraper_2-1-e1500801003916.jpg
Bouwoplevering:

Wij hebben door de jaren heen heel wat gebouwen opgeleverd. We leveren het sanitair op van badkamer en toilet, maken keukenblokjes schoon, leveren het glas op, en laten de woning bezemschoon achter.

https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2016/08/Screenshot_08-06-17_18_45-e1497215531328.jpg
Hogedrukreiniging:

Ook voor hogedrukreiniging bent u bij Groothuis dienstverlening aan het juiste adres. Het reinigen van gevels, het afspuiten van bestrating en terras, of het verwijderen van graffiti, wij kunnen dit allemaal.