IMG_9520
dienstverlening

mijn diensten

https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2018/04/trekker1.png
Traditionele glasbewassing:

Groothuis dienstverlening wast de ramen bij zowel bedrijven als particulieren*. Het wassen van de buiten- en binnenzijde, eenmalig of periodiek, of glasbewassing op afroep, dit is allemaal mogelijk. Wat een klant wil is een glazenwasser waar ze van op aan kunnen. Bij mij staan de wensen van de klant voorop en er wordt gestreefd naar absolute kwaliteit. Ik was ramen op de ladder, in een hoogwerker of met mijn telewash-systeem.

* Groothuis dienstverlening wast geen rijtjeswoningen in woonwijken, enkele uitzonderingen daargelaten. Ik was de ramen van woonboerderijen en vrijstaande huizen en in sommige gevallen twee onder één kap woningen.

https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2018/06/6769f6cf9204184580fe9f55dcc20ba3cebfbb4e.jpg
telescopische glasbewassing:

Groothuis dienstverlening gebruikt een telewash systeem waarmee hoge en moeilijk bereikbare ramen streeploos gewassen worden. Het telewash systeem maakt gebruik van puur water, namelijk osmosewater. Osmosewater heeft een bijzonder reinigend vermogen waardoor gebruik van schoonmaakmiddelen niet nodig is. Het telewash systeem zet ik eveneens in om houtwerk, trespa, damwanden en zonnepanelen te reinigen. Ik ben in het bezit van verschillende borstels speciaal voor glas, hout, metaal en zonnepanelen.

lees hier meer over osmose reiniging
https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2018/04/zonnepanelen-wassen-dmv-telewash-systeem.jpg
Reiniging van zonnepanelen:

Het regelmatig schoonmaken van uw zonnepanelen kan een behoorlijk rendement opleveren. Het voorjaar is hét moment om uw zonnepanelen een reinigingsbeurt te geven, aangezien de zomer zorgt voor 75% van de jaarlijkse opbrengst. Groothuis dienstverlening heeft de middelen om veilig en netjes uw zonnepanelen te reinigen, ik gebruik hiervoor het telewash systeem met speciale borstels voor zonnepanelen. Er wordt uitsluitend osmosewater gebruikt voor het reinigen van de panelen en scherpe prijzen gehanteerd!

lees hier meer over zonnepanelen reinigen
https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2018/04/houtwerk-reiniging.jpg
Reiniging van houtwerk en trespa:

Trespa is rotvast, vocht en weerbestendig en biedt nagenoeg geen onderhoud. Echter wordt het schoonmaken en bijhouden van trespa panelen vaak vergeten. Ook het reinigen van houtwerk is heel belangrijk. Houtwerk en trespa worden op den duur dof en vies. Vaak komt er mos en schimmel op door weer en wind. Groothuis dienstverlening is gespecialiseerd in het reinigen van houtwerk en trespa. Wij reinigen boeiboorden, dakgoten, houten omheiningen, sierranden en gevelbeplatingen. Door het reinigen van het houtwerk en trespa krijgt uw woning weer een frisse en schone uitstraling!

https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2018/04/IMG_5803.jpg
Reiniging van gevelbeplating:

In Nederland hebben we te kampen met alle weersomstandigheden die je maar kunt bedenken. Gevels hebben daar onder te lijden. Groothuis dienstverlening heeft jarenlange ervaring op het gebied van gevelbeplating. Het reinigen van damwanden, golfbeplating of sandwichpanelen, ik doe dit allemaal. Het reinigen van gevelbeplating wordt uitgevoerd op de ladder, in een hoogwerker, of doormiddel van een telewash-systeem (osmose reiniging) afhankelijk van het project.

lees hier meer over osmose reiniging
https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2020/10/74634602_1812024245608375_5792104101231722496_o-e1604153091550.jpg
Leeghalen en reinigen van dakgoten:

Waar veel mensen niet bij stil staan zijn de problemen die je krijgt bij een niet goed afvoerende dakgoot. Er kunnen lekkages ontstaan op het dak. En hierdoor kunnen schimmels ontstaan die zeer moeilijk te bestrijden zijn en behoorlijk wat kosten met zich meebrengen. Een slechte regenwaterafvoer zorgt ook voor houtrot. Hierbij moet u denken aan houten kozijnen, sierlijsten en randen waarmee daken zijn afgewerkt. Dit zorgt voor extra schade. Laat het niet zo ver komen!

https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2018/04/UNADJUSTEDNONRAW_thumb_14a14.jpg
Reiniging van kunststof- en tegelvloeren

Voor een harde vloer is dagelijks moppen in veel gevallen niet voldoende, en zal voor het behoud ervan een periodieke professionele vloerreiniging nodig zijn. Denk daarbij aan het schrobben van stenen vloeren of het schrobben van kunststof vloeren. Regelmatig vloeronderhoud is van groot belang voor het verlengen van de levensduur van uw vloeren. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan in het reinigen van de meest uiteenlopende vloersoorten. Samen met u kan ik een onderhoudsplan op maat maken en neem de uitvoering van de vloerreiniging graag op mij.

https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2018/04/IMG_9664-2.jpg
Vloeronderhoud linoleum:

Linoleum is een slijtvaste vloerbedekking en is duurzaam, comfortabel en stijlvol. Daarom ligt het in zeer veel scholen en kantoren. Een goed onderhouden linoleum vloer kan zeker twintig jaar mee. Vanaf het leggen van de vloer adviseer ik de vloer meteen te conserveren met een harde polymeerlaag, ook wel waslaag genoemd. Een goede waslaag geeft de vloer een schoon en fris uiterlijk dat afhankelijk van het gebruik na een tot anderhalf jaar weer een nieuwe onderhoudsbeurt nodig heeft. Dit doen we door het verwijderen (strippen) van de oude waslagen en het opnieuw conserveren van de vloer met 2 nieuwe polymeer waslagen. Hierbij kunt u kiezen uit hoogglans, zijdeglans of mattewas. Op tijd conserveren voorkomt slijtage en vereenvoudigt het schoonmaken

https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2016/08/4-trappenhuis-oud-636x848-e1609509270380.jpg
Trappenhal onderhoud:

Het trappenhuis is een belangrijk onderdeel binnen een complex. Een schoon trappenhuis zal een goede indruk maken over de rest van het complex, en is tevens een visitekaartje voor de bewoners. Het is daarom belangrijk dat een trappenhuis goed schoon is. Wij zijn gespecialiseerd in het periodiek schoonmaken van trappenhuizen. Het schoonmaken van liften, dweilen van vloeren, stofzuigen van vloerbedekking, wij doen het allemaal!

https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2018/04/UNADJUSTEDNONRAW_thumb_13621.jpg
Reiniging van dakkapellen:

Is uw dakkapel vervuild? Het schoonmaken van een dakkapel is voor velen een lastige klus om zelf uit te voeren. Groothuis dienstverlening beschikt over de juiste gereedschappen en materialen om dakkapellen - hout als kunststof – te reinigen. Tijdens het reinigen de het dakkapel worden de ramen meegewassen. Op verzoek kunnen ook de dakgoten van het dakkapel, of de rolluiken aan het dakkapel gereinigd worden. Het resultaat van een gereinigd dakkapel is dat uw woning weer een frisse en schone uitstraling heeft!

https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2018/04/IMG_3095-1.jpg
Reiniging van overkappingen, veranda's en serres:

Één van mijn diensten is het reinigen van overkappingen, veranda's en serres. Vaak hebben deze een frame van aluminium en een dak van glas of polycarbonaat. Met name het dakoppervlak is voor veel mensen lastig schoon te maken, maar voor mij een klus die ik op regelmatige basis uitvoer. Met het osmose systeem verwijder ik het stof, zand en aanslag wat op het glas of polycarbonaat zit en verwijder ik al het vuil wat op het frame zit. Ook kan ik de binnenzijde of onderkant van het dakoppervlak schoonmaken.

lees hier meer over osmose reiniging
https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2018/05/UNADJUSTEDNONRAW_thumb_15532.jpg
Bouwoplevering:

Groothuis dienstverlening heeft door de jaren heen heel wat kantoren, woningen en instanties als ziekenhuizen, verpleeghuizen en scholen opgeleverd. We leveren het sanitair op van badkamer en toilet, maken keukenblokjes schoon, leveren het glas op, en laten de woning schoon achter. Wij leveren op naar de wensen van de klant.

https://www.groothuisdienstverlening.nl/wp-content/uploads/2015/07/hoge-druk2-e1609509376674.jpg
Softwash:

Softwash is een reinigingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van lage druk en biologisch afbreekbare chemie. Door deze methode worden schimmels, alg, organische vervuiling, (korst-)mos en bacteriën aangepakt. Omdat de vervuiling bij de wortels wordt aangepakt, blijft het te reinigen oppervlak veel langer schoon. Toepassingen van de softwash methode zijn o.a. het reinigen van daken, gevels, terrassen, houtwerk en vlonders.