IMG_9520
praktisch en veilig
veelzijdig en efficiënt

osmose reiniging

 

Telewash systeem

Groothuis dienstverlening gebruikt een telewash systeem waarmee hoge en onbereikbare ramen streeploos gewassen kunnen worden. Het telewash systeem maakt gebruik van puur water, namelijk osmosewater. Osmosewater is door filters, membraan en harsfles ontdaan van alle zouten, mineralen, ijzers en kalk. Dit osmosewater wordt opgevangen in een watertank die in de werkbus bevestigd is, en is voor verschillende doeleinden in te zetten. Aan de watertank zit een pomp, die het osmosewater vanuit de tank naar de wasstelen pompt. Met de borstel die op de wassteel zit wordt het vuil los geborsteld. Het vuil spoelt met het osmosewater weg, waardoor de ramen streeploos opdrogen. Chemicaliën komen er niet aan te pas, er wordt alleen gewerkt met puur osmosewater.

 

Het vuil spoelt met het osmosewater weg, waardoor de ramen streeploos opdrogen

 

praktische en veilig

Waar voorheen dure hoogwerkers of steigers nodig waren om ergens bij te kunnen, werk ik nu gemakkelijk en veilig met het telewash systeem. En op projecten waar ik eerder levensgevaarlijke capriolen moest uithalen bij het wassen van dakkapellen, kantelramen of serres, sta ik nu veilig op de grond. Ik bezit telescopische wasstelen in verschillende lengten, waardoor bijna elke raam voor mij bereikbaar is. Met dit systeem kan Groothuis dienstverlening een betaalbare en efficiënte schoonmaakoplossing bieden tot wel 15 meter.

 

 

Veelzijdig en efficiënt

Het telewash systeem zet ik ook regelmatig in om houtwerk, trespa, damwanden en zonnepanelen te reinigen. Ik bezit verschillende borstels speciaal voor glas, hout, metaal en zonnepanelen. Door het osmosewater in de bus te verwarmen met een boiler, kan ik glas en materialen nog beter reinigen.

 

 

 

zonnepanelen
overkappingen
trespa en houtwerk
trespa en houtwerk
damwanden
glasbewassing
glasbewassing serre
glasbewassing serre